Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

niet van toepassing


Donatie Tribelt aan Stichting Leergeld Haaksbergen

Op 6 maart ontving Stichting Leergeld Haaksbergen een donatie van € 2500 van Tribelt en Verenfabriek de Spiraal. Sinds Tribelt en de Spiraal gevestigd zijn in Haaksbergen, hebben beide bedrijven een groei gezien in het aantal werknemers afkomstig uit Haaksbergen. Mede hierdoor willen ze met deze donatie ervoor zorgen dat iedereen een gelijke basis krijgt om te werken aan een mooie toekomst, zowel voor jong als voor oud. Uiteindelijk is daarom de keuze gevallen op de Stichting Leergeld Haaksbergen en op 06-03-23 overhandigde directeur Henri Veldhuis namens beide bedrijven een cheque ten bedrage van € 2500 aan bestuursleden Deborah Goorden en Wim Briggeman. De stichting is erg blij met deze steun en roept inwoners met een laag inkomen en kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar op om de stichting voor hulp te benaderen.

Je kan een grafische rekenmachine aanvragen

Stichting Leergeld Haaksbergen heeft een aantal grafische rekenmachines gedoneerd gekregen (TI-84, Plus, Texas Instruments). U kunt een aanvraag doen wanneer uw kind op het voortgezet onderwijs zit en een grafische rekenmachine nodig heeft.

57 kinderen geholpen in gemeente Haaksbergen

Afgelopen jaar hebben we veel kinderen kunnen helpen met het werk wat we als stichting doen.

Jaarverslag 2021 Stichting Leergeld Haaksbergen

In het jaarverslag van 2021 presenteren we de resultaten van stichting Leergeld Haaksbergen in het afgelopen jaar.

Met mijn hoofd boven water of kopje onder?

Afgelopen periode heeft Sam& onderzoek gedaan naar de impact van Leergeld en onze samenwerkingspartners Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp.