Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Heb jij interesse en de tijd om je als intermediair (vrijwilliger) in te zetten bij Leergeld Haaksbergen, neem dan contact op met onze coördinator.       Zij is bereikbaar via de volgende contactgegevens:

Email: info@Leergeldhaaksbergen.nl ,of telefoon: 06-33565362.


Doe een eenmalige donatie

Doe eenvoudig een eenmalige donatie via iDeal o.v.v. Gift t.n.v. Stichting Leergeld Haaksbergen

Doe mee als donateur

Periodieke gift

Door elke maand, of jaarlijks een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld Haaksbergen. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Stichting Leergeld Haaksbergen heeft een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Geef een periodieke gift:

  1. Download de overeenkomst via deze link
  2. Vul hem in en mail het formulier vervolgens naar secretaris@leergeldhaaksbergen.nl


Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Haaksbergen is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06-57994184 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar secretaris@leergeldhaaksbergen.nl .